Bel (072) 5117795 >>

Ouderkamer

 

 Zowel ouders als de school willen graag dat elk kind het goed doet op school. De school is eindverantwoordelijk voor het onderwijs, de ouders zijn dit voor de opvoeding. De school is ook medeopvoeder en de ouders kunnen onderwijsondersteunend zijn. Door middel van activiteiten thuis kunnen ouders de ontwikkeling van het kind stimuleren. Dit heeft een positieve invloed op het schoolsucces. School en ouders hebben elkaar dus nodig! Betrokkenheid van ouders bij de ontwikkeling van hun kind is van groot belang.

Om deze samenwerking te stimuleren is  Zahra Taghlaoui aangesteld als ouderkamer Begeleider met als doel zoveel mogelijk ouders te betrekken bij de ontwikkeling van hun kind. Om dit te bereiken worden er regelmatig verschillende activiteiten voor ouders en met ouders in de ouderkamer georganiseerd.

 Kardinaal de Jongschool heeft een ouderkamer waar u op maandagochtend gewoon binnen kunt lopen. Regelmatig worden er themabijeenkomsten over diverse onderwerpen georganiseerd. Hierbij is een gastspreker of een (opvoed)deskundige aanwezig. Heeft het thema te maken met  schoolinhoudelijke informatie dan is de directeur, interne begeleider of leerkracht hierbij aanwezig.

 De ouderkamer heeft ook bijeenkomsten  zoals de koffieochtend, creatieve activiteiten en feestelijke vieringen. Heeft u zelf nog leuke ideeën, wensen, bent op zoek naar informatie of heeft u zin in een praatje, kom gerust langs. De ouderkamer is elke Woensdagochtend van 8.45– 11.00 uur open.  Het aanbod van activiteiten staat vermeld op de maandagenda, die hangt op elk prikbord in de school! U kunt het programma ook terugvinden op de website van de school of op de Stadskids Alkmaar.

 

U bent van harte welkom in de ouderkamer!

 

Zahra Taghlaoui, Begeleider Ouderkamer

 z.taghlaoui@dewering.nll

06- 24 36 81 59

 

Contact

Kardinaal de Jong
Amalia van Solmsstraat 91
1814 NE Alkmaar
kardinaal.de.jong@saks.nl


Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur.
Tel: (072) 5117795

Aanmelden >>